مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

با سلام. من و شوهرم در آلمان مقیم هستیم. و 10 ماهی هست جدا زندگی میکنیم و سه فرزند در آلمان داریم که ما ولدین آلمان هستند. در حال حاضر اقدام برای مهریه کردم و به همین دلیل وقت زیادی لازم است به دلایل مختلف و فرار از دین ایشان. متاسفانه پدرم مریضی شدیدی دارد و من مجبورم به ایران بیایم به ملاقات پدرم که روبه موت است.و فرزندانم اینجا در آلمان میمانند.میخواستم بدونم آیا شوهرم میتونه منو ممنوع خروج کنه . و اگر بفهمه در ایرانم چقد طول میکشه.و اگر هم این کار را کرد من برای برداشتن ممنوع خروجی باید چیکار کنم و چقد در ایران نگهم میدارند این سوالها بدلیل داشتن فرزندان کوچکم است.و متاسفانه از طرف دیگر پدرم بشدت مریض است و من مجبورم به ایران بیایم .

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله برای خروج از کشور رضایت نامه شوهر لازم است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در چه صورت شوهر قادر به ممنوع الخروج کردن زن خود نیست؟
در صورتیکه در هنگام عقد حق خروج از کشور را شوهربه زوجه داده باشد
هرگاه زوجه همراه شوهر خود در خارج از کشور ساکن باشد
هرگاه زن رضایت محضری از شوهر خود جهت خروج از کشور را دارا باشد
هرگاه شوهر به زن خود جهت خروج از کشور به وکالت نامه داده باشد
زوج خود اقامت خارج از کشور را داشته باشد.
زوج اصل شناسنامه خود را نداشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما نیازمند مشاوره تخصصی است چرا که احوال شخصیه در میان است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است قبل از خروج از آلمان در این خصوص از همسرتان رضایت نامه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای خروج از کشور نیاز به رضایت همسر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر طبق قانون با توجه به آنکه زوج و زوجه قبلا در خارج از کشور ساکن بوده اند و اقامت داشته اند زوج نمیتواند زوجه را ممنوع الخروج نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است زوج نمبتواند زوجه را ممنوع الخروج نماید.