مشاوره حقوقی رایگان - تصادف داخل پارکینگ

من در حال وارد شدن به داخل پارکینگ، بارمپ شیب داردرپارکینگ زیرزمین، باخودرویی که جنب مخفی سمت راست رمپ، که همزمان باوردم به پارکینگ، درحال خارج شدن ازپارک بود، تصادف کردم، لطفآ بفرمایید مقصر کیست، البته ایشان به سپر راست ماشینم زد وازگلگیرجلو تادرراننده ماشینش، آسیب دید، ماشین من فقط گوشه سپرش سیاه شد، ماشینم روی شیپ رمپ، بود که با من برخورد کرد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس راهور بر اساس شرایط و بازدید مقصر را تعیین میکند

یک وکیل

تشخیص مقصر با کارشناس تصادفات هست نه وکیل

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عصر می بایست توسط پلیس محترم راهور کارشناس مربوطه مشخص شود