مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو ساندرو

سلام من خوردی ساندرو اسفند 96 ثبت نام کردم ولی تا الان تحویل ندادن قیمت خودرو در بازار 670 اتومات میباشد ولی با مراجعه به ... خودرو جواب قانع کننده نمی دهند

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

بت سلام بعلت عدم ایفای مفاد قراردا شگایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در موعد مقرر تحویل نشده میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مراجعه نمایید و در صورت عدم پاسخگویی از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید نگران نباشید می‌توانید وکیل داشته باشید