مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام
من درسال ٩١مدرك تحصيلي ام را در اختيار فردي كه بعدا عضو هيات مديره شركت شد قراردادم و خودم هم بعنوان مديرعامل شركت بصورت صوري بودم كه مدت قرارداد اخذرتبه ٢سال بود بعدازگذشت ٢سال هربار كه تقاضاي استرداد مداركم را مي كردم به بهانه هاي مختلف از استرداد آن امتناع مي كردند تا سال ٩٧كه به دليل بدهي مالياتي شركت حساب هاي من مسدودشد و با پيگيري هايم بالاخره مداركم را مسترد كردند ولي همچنان شركت بدهي مالياتي سنگين دارد و نام من با جعل امضايم همچنان تا سال ٩٧بعنوان مدير عامل در روزنامه رسمي آگهي ميشده در حال حاضر دارايي حساب مراهم مسدود كرده به دليل بدهي شركت
متذكر ميشوم قرارداد من ٢سال بوده ولي باجعل امضاي من تاسال ٩٧من را مديرعامل شركت معرفي كردند
چطور مي توانم پيگيري كنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست استرداد اسناد تحصیلی علیه شرکت و مدیران عامل شرکت دهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نیار به بررسی مستندات دترد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان خیانت در امانت و جعل و استفاده از سند مجعول بسته به شرایط شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان جعل و خیانت در امانت میتوانید شکایت کنید