مشاوره حقوقی رایگان - رضایتنامه تاتو

سلام من تاتوکار هستم و از مشتریام قبل کار رضایتنامه و امضا و اثر انگشت میگیرم و کارمو درست و اصولی انجام میدم و خرابکاری نمیکنم.ولی یه خانوم بهونه گیر الکی ایراد میزاره و هدفشون پس گرفتنه پوله. در صورتی که همه تایید میکنن کارمو،آیا ایشون میتونن از من شکایت کنن؟(فرم رضایتنامه کامل و امضا و اثر انگشت ازشون گرفته شده)

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی جواز کار نداشته باشید بهتر است رضایت وی را جلب کنید