مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوج

باسلام. پدرم می خواهد بعد از 42سال مادرم را طلاق دهد، نمیدونیم که تو سند ازدواج سال 57 شرط تنصیف اموال وجود داشته یا نه، چون سند ازدواج پیش مادرم نیست، حالا تکلیف مادرم چی میشه، بعد 43سال پدرم می تونه با پرداخت مهریه خیلی کم مادرم رو طلاق بده؟ پس حق و حقوق این همه سال چی میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است تمام حقوق مالی همسر اعم از مهریه اجرت المثل دوران کار همسر نفقه و شرط تصنیف را بهوجا اورد