مشاوره حقوقی رایگان - رفع محدودیت گواهینامه برای معافیت پزشکی

سلام و خسته نباشید.
من در سال 84 گواهینامه پایه 2 گرفتم که 10 سال اعتبار داشت و وقتی اعتبار گواهینامه تمام شد، بخاطر معافیت پزشکی که بند 11ماده 32 هست بعداز کمسینون پزشکی برای 4 سال به من گواهینامه دادن. که گواهینامه من پایه سوم و کد 11 هست و باز امسال برای تمدید اقدام کردم و بعداز طی مراحل و کمسیون مشخص شد الان دیگر مشکل صرع ندارم و مشکل من حل شده و دوباره برای 4 سال دیگر پایه سوم با کد 11تمدید شد میخواهم ببینم میشه کد گواهینامه من حذف بشه. و محدودیت گواهینامه من برطرف بشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا زمانی که کمیسیون پزشکی ناجا تشخیص ندهد که مشکل بیمازی شما کاملا رفع شده کماکان کد دار است