مشاوره حقوقی رایگان - اختیار دختر در دوران نامزدی

سلام و عرض ادب
در دوران نامزدی در صورتی که داماد با پدر عروس اختلاف داشته باشند داماد میتواند عروس را از خانه پدر به خانه خود ببرد؟ خواهش میکنم در عقد موقت و دائم به طور جداگانه توضیح دهید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم اینجا برای پاسخ به سوالات و اختلافات است نه توضیح های طولانی برای شرح وظایف در آن صورت میتوانید تماس بگیرید اما شده در زمان ازدواج و چه در غیر آن کسی نمی تواند زوجه را مجبور به اقدام کاری نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چه در زمان ازدواج و چه در غیر آن کسی نمی تواند زوجه را مجبور به اقدام کاری نماید و زوجه خود عاقل و بالغ است و میتواند تصمیم بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان عقد و یا صیغه فرقی ندارد اگر دختر نخواهد داماد نمی تواند به زود دختر را به منزل خود ببرد.
اگر در عقد دائم دختر با داماد نزدیکی داشته باشد یعنی تمکین خاص کرده باشد در این صورت داماد می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد که در این صورت اگر دختر حاضر به تمکین از زوج نباشد دادگاه حکم الزام به تمکین صادر می کند که در این صورت به دختر نفقه تعلق نمی گیرد و از طرفی داماد می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهد و با اخذ اجازه از دادگاه مجدد ازدواج کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دوران نامزدی خیر ولی اگر عقد جاری شده باشد بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از عقد شما زن و شوهر محسوب میشوید و تمامی حقوق زناشویی برقرار است و گرفتن مراسم عروسی اجباری نیست داماد میتواند بعد از عقد چه دایم چه موقت زن را به خانه مشترک ببرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به زور خیر با موافقت زوجه امکان تشکیل‌ زندگی مشترک را دارند