مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تعویض شاسی

سلام
بنده چهار سال پیش یه ال 90 مدل 94 خریده بودم که تصادف کرده بود و یکطرف از عقبشو زده بودند و من دادم یه صافکار تو تهران برام درستش کرد و یه مدت روندمش و بعد یکسال در سال 97 فروختمش. موقع فروش هم به خریدار زیر سقف رنگ دادم و رفتیم کارشناسی و تعویض پلاک و بازرسی و اینا و بعدش سند زدیم. الان بعد سه سال یه نفر دیگه بهم زنگ زده که ماشین شاسیش عوض شده و من شکایت میکنم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر شخصی می بایست نسبت به فروشنده خود طرح دعوا نماید و ادعای خود را اثبات کند مطابق قاعده البینه علی المدعی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت نتیجه ندارد و نیاز به ادله دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هرکس نسبت به فروشنده ی خود می تواند اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از سه سال به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هر کس نسبت به فروشنده خود میتواند طرح دعوا نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به فروشنده خود مراجعه و ثابت کند در زمان تصرف خودش این مشکل ایجاد نشده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما ان زمان به فروشنده اطلاع داده باشید که ایرا. داشته و تعویض پلاک به نام وی شده باشد مسئولیتی ندارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، باید به فروشنده خود مراجعه و ثابت کند در زمان تصرف خودش این مشکل ایجاد نشده است .