مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام مدتی پیش دونفر موتور سوار با داشتن سلاح سرد به من حمله کردند و با زدن لگد به بیضه من باعث خونریزی شدند که تحت عمل جراحی قرار گرفتم و مدارک را هم به پزشک قانونی ارسال کردم پس از شکایت کردن دادیار دستوراتی را به کلانتری ارسال کرد که شامل بازبینی فیلم درگیری و تحقیقات و جمع آوری اظهارات شهود بود که تمام این مراحل انجام شد الان از طریق سایت ثنا مشاهده کردم که برای تاریخ 7/17/1401 وقت نظارت تعیین شده میخواستم بدونم که وقت نظارت یعنی چه و اینکه آیا تا اون مدت هیچ اقدامی روی پرونده انجام نمیشه و ممکن نیست پرونده زودتر به نتیجه برسه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وقت نظارت از امور شعبه می باشد یعنی در آن تاریخ پرونده شما باز شده و دستورات لازم اتخاذ می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است
اگر موضوعی باشد به شما ابلاغ می شود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام وقت نظارت مربوط به قاضی است و نیاز به حضور شما نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقت نظارت در خصوص اقدامات داخلی شعبه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی در آن تاریخ پرونده شما باز شده و دستورات لازم اتخاذ می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر وقت نظارت فقط برای این است که پرونده فراموش نشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت مربوط به شعبه است . میتوانید زودتر مدارک خود را به دادگاه ارسال کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام احترام ، وقت نظارت مربوط به قاضی است و نیاز به حضور شما نیست.