مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی

سلام وقت بخیر
من تقریبا اوایل آبان 97 تا تابستان 99 در سایت شرطبندی که اون زمان فکر میکردم پیش‌بینی است و مشکلی پیش نمیاد کم و بیش بازی میکردم اما زمانی که میزان باخت ها زیاد شد شمار تراکنش هر روز و مقدار پولی که واریز میکردم بیشتر شد،اوایل به صورت ووچر بود اما یه تایمی به صورت کارت به کارت به حساب واریز و برداشت میکردم اما بیشتر باخت بود تا زمانی که پیام برام اومد از طرف دادستانی که در سایت شرطبندی بودی و اون زمان دیگه هیچوقت به صورت کارت به کارت بازی انجام ندادم اما خیلی کم ووچر میفرستادم و بازهم کمتر برداشت داشتم باز با ووچر ولی هیچوقت نه دیگه پیام اومد نه حسابم مسدود شد اما چند روز پیش پیام برام اومد که پرونده من تحت عنوان قماربازی به دادسرا اجاع داده‌شده و وقت نظارت برای یک ماه تعیین شده،الان چه اتفاقی میفته؟من جوانی 23 ساله هستم و خانوادم از این موضوع اطلاع ندارم،لطفا من رو راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان قبلا پاسخ داده شده است. نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو ثنا بازکن و اگر ابلاغیه امد حتما برو توصیح بده و اظهارندامت و پشیمانی کن بعد مبلغی جریمه خواهی شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر بار اولتان باشد جزای نقدی و تعهد اخذ خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار پشیمانی کنید و تعهد دهید تکرار نمیشود اگر بار اول شما باشد تخفیف در مجازات اعمال میگردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درصورت عدم پیشینه به دادن تعهد و جریمه نقدی محکوم‌میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم شده اید و مجازات خواهید داشت
و اگر شما به صورت قانونی دفاع نمایید ممکن است که فقط به جزانقدی محکوم بشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خانواده شما از این موضوع مطلع می شوند اما اگر مبلغ شما کم باشد با تعهد مسئله شما هم می گردد اما اگر از سر دسته ها باشی در آن صورت دیگه موضوع متفاوت است است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مناظر ابلاغ شعبه دادسرا باشید.
اگر به عنوان متهم احضار شدید باید ضامن داشته باشید .
معمولاً اگر سابقه کیفری نداشته باشید مشکل خاصی پیش نمیاد و دادگاه یا جریمه می کند و یا اینکه اجرای مجازات معلق می شود.
بعضی شعبه ها با اخذ تعهد پرونده را مختومه می کنند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دادسرا اگر دلایل انتساب اتهام قوی باشد شمارا احضار و تحقیق می نماید با اگر برای بازپرس اتهام را وارد دانست تفهیم اتهام میشوید و با نظر بازپرس قرارتامین صادر می شود (وثیقه یا معرفی کفیل و..) پیشنهاد می شود در زمان مراجعه به دادسرا پس از احضار به عنوان متهم ، وثیقه (ملکی یا نقدی ) و یا ضامن ( کارمند یا کاسب با جواز کسب آماده داشته باشید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابراز ندامت و پشیمانی نمایید و تقاضای تخفیف در مجازات و عدم آگاهی از موضوع وحکم قانونی نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد.

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات این جرم جزای نقدی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا چنانچه بار اول باشد تعهد و جزای نقدی باید پرداخت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به حجم تراکنش های شما مجازات حبس و جریمه نقدی خواهید داشت مگر اینکه دفاعیات مناسب داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر برای اولین بار وارد اینگونه سایتها شده ایید اظهار ندامت وتوبه نمایید بعضا تعهد از شما اخذ ومجازات شما تخفیف داده خواهد شد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به دادسرا مراجعه و از خود دفاع و اظهار ندامت نمایید . بهتر است وکیل همراه داشته باشید