مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب به خاطر شرط بندی

به خاطر فعالیت تو سایت شرط بندی حسابم مسدود شد که گفتن داخل سایت internet.ir اطلاعاتی رو که خواسته شده ثبت کنین ،که انجام دادم . الان نزدیک 20روز میگذره ولی هیچ خبری نشده با تماس با شماره ای که داخل سایت بود مشکلم رو مطرح کردم گفتن نزدیک 6 ماه بسته میمونه بعد پرونده میره دست مقام قضایی اونجا قاضی تصمیم میگیره .
واقعا انقدر زمان میبره؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال شما می بایست ابتدا به دادستانی مراجعه نمایید در سایت قمار اینترنت ثبت نام کنید سامانه سنا باز کنید منتظر ابلاغ بمانید و نتیجه با توجه به مقدار و مدت زمان متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید فعلا صبر کنید و احتمالا پرونده به دادسرای شهر خودتان ارسال می شود .
می توانید حضوری یا تلفنی پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید از طریق سامانه عدل ایران پیگیر باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است بعد از گذشت مدتی متعارف حضورا به شعبه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا پرونده به دادسرای شهر خودتان ارسال می شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تراکنش های شما بالا بوده و این امر از طریق مرجع قضایی به منزله قمار تلقی گردد اصولاً قابل مجازات طبق ضوابط و مقررات قانونی خواهد بود در هرصورت شما باید اطلاعات خود را که بارگذاری نموده‌اید منتظر تماس از طریق مراجع ذیصلاح قضایی باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادستانی حضوری پیگیری نمایید روند پرونده زمان بر می باشد