مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

از خانمم یه برگه ی دست نویس دارم که کل مهریه ی خودش رو بخشیده، ولی الان طبق عقدنامه ی محضری ادعای دریافت مهریه رو داره، آیا اون برگه ای که من دارم معتبره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت دفاع مناسب قانونی بله اعتبار دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا دست نویس را قبول نمی‌کنند لکن شما مستند و مستدل دفاع نمایید
در ضمن رجوع از هبه گویی صورت گرفته است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه معمولا چنین نوشته ای را نمی پذیرد و از طرفی می تواند ب دادگاه اعلام کند که از هبه رجوع کرده است یا اعلام کند دست نوشته به زور اخذ شده است.