مشاوره حقوقی رایگان - دستنوشته همسر

باسلام
دستنوشته زوجه که با خط خودش کامل و واضح با امضا و اثر انگشتش بگه مهریه ام رو دریافت کردم بشرح فلان مبلغ و فلان مبلغ که بقیه مهریه بخشیده شده و حق هرگونه ادعا را از خود ساقط میکنم، آیا برای دادگاه طلاق قابل قبوله یا خیر و همزمان بره دفتر ثبت درخواست اجرائیه رو باطل کنه و انصراف بده پرونده رو ببندن.
آیا میتونه بعدا منکر مکتوب بشه یا بهر دلیل مجدد شکایت کنه برای مهریه

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دست نوشته را باید در دادگاه حقوقی اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر به دادگاه ارائه دهد تایید شود آری
وگرنه امکان بروز مشکل وجود دارد
بهتر است رسمی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر زوجه قصد بذل مهریه را داشته باشد می تواند به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کند.
در زمان حضور در دفترخانه نیز باید دو نفر به عنوان شاهد امضاء کنند که اگر پدرش در قید حیات باشد باید پدرش به عنوان شاهد امضاء کند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

هرزمان اقدام کرد شما در مقابل نوشته را ارائه ودفاع کنید معتبر هست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
دست نوشته اعتبار دارد مگر اینکه زوجه بتواند بی اعتباری آن را اثبات کند.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مندرجات اقرار نامه باید بررسی گردد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید