مشاوره حقوقی رایگان - سلام حفر چاه اب در حیاط برای آشامیدن و آبیاری باغچه

سلام وقت بخیر. یه حلقه چاه اب در حیاط به عمق 20 متر حفر کردم برای آبیاری باغچه. چند روز پیش دونفر کارشناس سرزده آمدن بازدید چاه کردن و رفتن هیچی هم نگفتن . احتمال پر کردن چاه هست نیست . قانون چی میگه . تشکر .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حفر چاه غیر مجاز باشد قطعا از طریق شرکت آب منطقه ای پر خواهد شد.