مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

باسلام
پدرم یک سوم ثلث خود را وصیت کرده به برادرم برسد سوال من اینست که ایا اول باید سهم یک سوم از ثلث اموال پدرم از کل به برادرم داده شود و بعد ارث تقسیم شود یا نه اول باید سهم مادرم داده شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان می تواند مهریه خود را مطالبه کند و بعد از پرداخت مهریه و سایر دیون متوفی اموال تقسیم می شود که در این صورت اول باید یک سوم پرداخت بشه بعد الباقی طبق قانون بین وراث تقسیم می شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا ثلث جدا می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول یک سوم و سایر دیون پدرتان کسر میشود و سپس تقسیم صورت میگیرد ولی مهریه مادرتان جز دیون ممتاز محسوب میشود و مادر شما میتواند مهریه خود را مطالبه کند که در این صورت اول مهریه مادرتان نادیه میشود