مشاوره حقوقی رایگان - خريد مغازه و اشتباه در ثبت پلاک

باسلام
براي خريد مغازه به مشاور املاك مراجعه كردم و ايشان يك دهنه مغازه دو نبش با پلاك شماره 114 را پيشنهاد نموده و بعد از سه بار بازيد بهمراه مشاور املاك قرار نشست براي مذاكره با فروشنده گذاشته شد و نهايتا به مبلغ 000ر000ر240ر1 تومان معامله نهايي گرديد و مقرر شد 900ميليون طي دوفقره چك 450 ميليوني پرداخت و الباقي در تاريخ هاي تعيين شده به ايشان پرداخت گردد ضمنا بعد از چك دوم مغازه تحويل اينجانب شود .
روز تحويل فروشنده مغازه كنار 114 را يعني پلاك 115 را براي تحويل ارائه نمود كه پس از اعتراض من و دفتر املاك مشخص گرديد در قولنامه بجايي پلاك 114 ، پلاك 115 را كه قيمتي پايين تر در حدود 400ميليون كمتر ميباشد ذكر شده است هرچه دفتراملاك اصرار كه طبق فايل شما پلاك 114 را ارائه نموده ايد ايشان قبول نكرده و از فسخ معامله حتي با پرداخت ضرر و زيان خود داري مي نمايد و در نهايت توانستم صورتجلسه و اقرار نامه اي از دفتر املاك دال بر ارائه فايل پلاك 114 از سوي فروشنده و تائيد موضوع كه به من از سوي دفتر املاك پلاك 114 بازيد شده و مبلغ پرداختي معادل ارزش پلاك 114 مي باشدنه پلاك 115 و اشتباه و عدم كنترل و تطبيق پلاك درج شده در قولنامه با ملاك مورد بازيد از سوي دفتر املاك بوده است با مهر و امضاء رئيس دفتر و مشاوران حاضر در دفتر املاك دريافت كنم
حال من مانده ام با يك دفتر املاك كه اذغان و قبول دارد كه اشتباه نموده است ( كتبا اعلام داشته است ) و يك ملاك كه ملكي را 400 ميليون گرانتر فروخته و حاضر به فسخ يا فروش به قيمت اصلي نمي باشد

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، موضوع نیاز به بررسی دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس مدارک و شواهد دادخواست تحویل مبیع مورد معامله را ارایه کنید