مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی همراه و درخواست مطالبه از پدر

با سلام حضانت فرزندانم با من است دو دختر 9و12 ساله
در دوران کرونا که مجبور شدیم برای تحصیل دو عدد گوشی به مبلغ 10 میلیون خریداری کنیم تا بتوانند تحصیل کنند آیا علاوه بر نفقه. میتوان پول گوشی ها را شکایت کنیم و از پدر مطالبه کنیم

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

شما در دادخواست نفقه کلیه هزینه هارا مینویسید ولی در هر صورت نفقه بر اساس استطاعت پدر تعیین میشه.ضمنا نفقه ی معوقه و گذشته ی فرزند قابل مطالبه نیست

یک وکیل

مطالبه نفقه با پدر هست و تشخیص ضروری بودن تهیه گوشی با دادگاه هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه بدهید ولی نتیجه مشخص نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه گذشته فرزند را نمی توان مطالبه کرد
گوشی نیز سالها گذشته خریداری شده و نمی توانید ادعایی داشته باشید.
می توانید نسبت به نفقه حال و آینده دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید در صورتی که جدا نشده اید نفقه خود و فرزندان را مطالبه کنید و در صورتی که جدا شده اید می توانید نفقه فرزندان را مطالبه کنیم البته خودشان باید مطالبه کنند یا وکالت بدهند یا