مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول و مطالبه خسارت دادرسی

سلام من از شوهرم در حال متارکه هستم..بعد ده ماه شوهرم رفته دادخواست استرداد مال زده ..به گفته خودش چند عدد سکه و شمش بوده..فاکتور رو کرده ولی من روحمم از این قضیه خبر نداره؛آیا با این وجود باید چیزایی رو که مدعی شده رو برگردونم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در صورت اثبات هبه و وجود مال نزد شما بله .نیاز به مشاوره آنلاین دارید توضیحات در این خصوص

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
خواهان (همسرتان) باید ادعای خودش را اثبات کند، راه دفاع برای شما وجود دارد
توانایی دفاع ندارید وکیل دادگستری اختیار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

البینه علی المدعی شخص مدعی و ادعای خود را اثبات کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ارائه فاکتور طلا دلیل بر این نیست که طلاها را تحویل شما داده و در صورت انکار شما با ارائه فاکتور نمی تواند ادعای خود را ثابت کند بلکه باید دلیل ارائه دهد.