مشاوره حقوقی رایگان - تعیین و تکلیف موضوع و روند پرونده.

با سلام. بنده شاکی هستم و در شورای حل اختلاف به مشتکی عنه رضایت ندادم. پرونده ما هم ضرب و جرح بود. و امروز هم منو از کلانتری خواستن رفتم پیش افسر تحقیق. دوباره از من خواستن ماجرا دعوا را بنویسم و نوشتم و در اخر افسر تحقیق در مورد شاهد دعوا گفتش هر چی هس بنویس منم نوشتم ک شاهد در دعوا داشتم ولی بخاطر همسایه بودن هیشکی شهادت نمیده. و امضا کردم و یادمم رفت بیمارستان شاهده چون ضارب خودش برده بود منو بیمارستان در حالت بیهوشی. وقتی ضارب منو زد و بیهوش شدم. و اینکه خواهرم با پلیس 110 تماس گرفت تا وقتی پلیس اومد منو بیمارستان برده بودن( ضارب) . و اونجا پلیس اومده ولی چون پدرم هم با ضارب برخورد داشت اصلا گزارش منو نمیدونم نوشتن یا نه. به هر حال ضارب منو زده بود و پزشکی قانونی هم رفتم و چن تا دیه نوشته بود و اینکه امروز هم افسر تحقیق پرونده هم بهم گفت بیا رضایت بده منم گفتم نمیدم. حالا جناب وکیل و مشاوران عزیز . پروندم به نتیجه خوب میرسه یا خیر. اگر پروندم به نتیجه نرسه و قاضی دادگاه بگه چون شاهد نداری پروندت مختوم میشه و دیه هم نمیتونی بگیری. اخه اینجوری ک حقم باطل میشه. لطفا بفرمایید چی پیش میاد و راهنمایی کنیید. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام موارد فوق را به دادگاه اعلام کنید. می توانید اسامی شهود را هم به مرجع قضایی داده و تقاضای احضار آنها را داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هرصورت شما برای دریافت دیه باید ضرب و جرح را اثبات کنید و باید ادله کافی داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به موضوع مستلزم بررسی پرونده و مدارک مربوطه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید اسامی شهود را هم به مرجع قضایی داده و تقاضای احضار آنها را داشته باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر رای مه دادگاه بدهد قابل اعتراض و تجدید نظر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید شهود خود را اعلام نمایید تا احضار گردند به هر روی باید دلائل و مدا ک کافی ارائه گردد