مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده همسر

من با مادرشوهرم دریک ساختمان زندگی میکنیم.به همه یه کارام دخالت دارن.روی شوهرم هم خیلی نفوذ دارن.تصمیم گرفتم خانه ام را جدا کنم؟ولی توان پرداخت اجاره نداریم به نظر شماچیکارکنم که دیگه دخالتی نداشته باشن وهمینجا بمانم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید تابع شوهر باشبد و محل سکونت شما با ایشان مشترک باشد مگر انکه حق مسکن در عقدنامه و یا جداگانه داشته باشید