مشاوره حقوقی رایگان - دخترم

َبا سلام.دخترم سه سال است که عقد کرده مادر شوهرش و خانوادهاش مداخله در کار این دو زوج میکنن و نمیزارن پسر زن رندگیش رو ببره خانه ..و کلا میگن طلاق پسر هم میگه باید پدر مادرم راضی بشن وقدرت تصمیم گیری نداره و از خانوادش میترسه ...ایا راه قانونی هست بشه از پدر مادر داماد شکایت کرد ..نشاوره هم رفتم میگن وای از پدر مادر این اقا ضعف پسر در قدرت تصمیم گیری

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
شما نمیتوانید نسبت به انها اعلام شکایت بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر نمیتوانید تحت این مسئله شکایتی کنید اما اگر مورد خاصی مثل توهین و یا فحاشی و ضرب و جرح وجود داشت قابل پیگیری با شکایت کیفری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمیتوانید شکایت کنید چنین پسری برای دختر شما شوهر نمی شود چرا که فردا هر بادی بوزد هزار جور مشکل و مداخله در زندگی شان اتفاق می افتد و کام دخترتان تلخ میشود
نهایتا میتوانید اظهارنامه تعیین تکلیف برای این پسر بفرستید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید