مشاوره حقوقی رایگان - تسويه حساب

با سلام بدهی داشته ايم كه پرداخت شده و مبلغ كمی را نگه داشته ايم تا در دفترخانه تسويه كرده و رضايتنامه بگيريم البته ميخواهيم حق هرگونه ادعای بعدی را سلب كنيم آيا متن زير را تاييد ميفرماييد؟

اينجانب ...... فرزند ..... به شماره شناسنامه ...... شماره ملی ..... طی اين اقرار نامه به صراحت اعلام و اشعار می دارم هيچگونه طلبی به موجب چک، سفته، برات و يا هرگونه سندی از جناب ...... فرزند ...... به شماره شناسنامه ...... و شماره ملی ....... ندارم و هرگونه ادعا و حق در مورد طلب مالی و غير مالی طی چک، سفته، برات و يا هرگونه سندی را از خود سلب می نمايم

لطفا اعلام نظر بفرماييد
سپاسگزارم
با احترام

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام در ابتدا بنویسید که در کمال صحت و سلامت عقلی و ذهنی و همچنین اینکه اقرار میکنم کلیه طلبم رو دریافت نموده و هیچگونه ادعایی طلبی ندارم.