مشاوره حقوقی رایگان - سند المثنی خودرو

سلام. ده سال قبل خودرو خریدم و با وکالت مالک تعویض پلاک انجام شد و کارت ماشین به نامم شده. کلیه مدارک از جمله برگ سبز و قولنامه و وکالتنامه در راه انتقال به دفترخانه برای انتقال سند متاسفانه گم شد. تو این ده سال من فقط کارت ماشین رو داشتم. الان حتی نمیدونم مالک قبلی کی بود و اطلاعاتی هم ازش ندارم. میخوام ماشین رو بفروشم و نیاز به سند دارم. چجوری باید سند المثنی بگیرم با توجه به اینکه اصلا به نامم نشده و فقط تعویض پلاک شده و کارت ماشین به نامم هست.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

المثنی زمانی داده میشد که سند بنام شما بود. هم اکنون باید راه تنظیم سند را طی کنید. ابتدا از دفترخانه ای که وکالتنامه تنظیم شده است یک نسخه بگیرید .
اما در خصوص برگ سبز می توانید با مراجعه به مرکزرتعویض پلاک درخواست المثنی کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ اگه سند بنام شما باشد سند المثنی صادر خواهد شد لذا بایستی از دفترخانه ای که وکالتنامه تنظیم شده است یک نسخه را اخذ و با مراجعه به مرکز تعویض پلاک و ارائه سند سبز رنگ خودرو درخواست المثنی نمایید.