مشاوره حقوقی رایگان - سند المثنی خودرو

سلام،
بنده دو سال گذشته، یک پراید 76 معامله کردم و پول را کامل پرداخت کرده؛ و تعویض پلاک انجام شد. اما فروشنده سند کمپانی نداشت و ادعا می کرد گم شده. آیا من می تونم برای گرفتن سند، خودم اقدام کنم؟ لطفا مراحل کار رو بفرمایید؟ باتشکر.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام باید از کسی که سند محضری خودرو بنام وی هست وکالت بگیرید و از شرکت سایپا درخواست صدور برگ کمپانی بعلت مفقودی بکنید

زهرا  اميدي

سرکار خانم زهرا اميدي :

باسلام شما ایشون رو ملزم کنید یعنی دادخواست الزام به تنظیم سند بدین

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.