مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به دو فرزندم

عموی مجرد و کثیف بچه ها در اثر اعتماد بیجا و فرصت مقتضی، بارها به کودکان 4 و 5 من تجاوز جنسی، تعرض جنسی، پخش فیلم پورن و همجنس گرایی نموده است یکسال از آخرین مرتبه میگذرد و قطع ارتباط بودیم، حالا میخواهیم شکایت و مجازات را از بعد روحی و جسمی پیگیری کنیم، چه باید کرد؟ روند صحیح آغاز فرایند چیست؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با دلائل و مدارک مانند شهود و نظریه پزشکی قانونی و..‌. می توانید طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تازه میخواهید شکایت کنید پس تا حالا چه میکردید سریعا پدر ایشان اقدام و اگر پدر ندارند سریعا از طریق دادستان محل اقدام کنید و اگر لازم دانستید رایگان با شماره اینجانب تماس بگیرید در خدمتم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پدر بچها اقدام به شکایت کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت وجود ادله کافی، میتوانید در این خصوص شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با نهایت تاسف برای اقدامی که برای شما به وجود آمده می توانید به پلیس مراجعه کنید به پزشک قانونی مراجعه نمایید سپس از طریق آگاهی و دفتر خدمات قضایی شکواییه خود را ثبت کنید