مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی . عفت و تجاوز و ...

سلام خسته نباشین . تجاوز یک مرد بالغ بر کودک نه ساله جرمش چیه ؟،؟ که کودک از ترسش نتوانسته ب کسی بگه از اضطراب و استرس دچار افسردگی و از دست دادن اعضای بدنش شده بخاطر خودکشی . و موقع ازدواج از ترس آبرو با یک مرد شایسته نتوانسته ازدواج کنه مجبور شده با یک مرد معتاد شیشه ای و خیانتکار ازدواج کنه . شوهرشم شب زفاف فهمیده الان نه خرجشو میده نه طلاقش میده و دائم اذیت میکنه . اون مرد ک تجاوز کرده بود حتی موقعی ک ازدواج کرد و بچه دار شد باز ب دختر دست درازی میکرد و تا اینکه دختر ازدواج کرد . میخاستم مجازات این عمل وقیح رو بدونم . حتی یک موقع اون مرد متجاوز ک دختر رو تو اتاق خالی بزور گیر اورده بود خواهر بزرگش دیده بود و حاضره شهادت بده علیه مرد

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

متاسفانه اگر صحت داشته باشد ، دليل اثبات زنا وجود ندارد و قطعا زاني در محضر دادگاه اقرار نخواهد كرد
و در نتيجه شكايت ممكن است نتيجه اي در بر نداشته باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات اعدام میشه.
ولی با شهادت خواهر به تنهایی قابل اثبات نیست