مشاوره حقوقی رایگان - پابند یا بند باز

با سلام همسر بنده 2سال حبس تعزیری داره به جرم نگهداری اسلحه تاحالا سابقه کیفری نداشتن اولین جرمشون هست دوماه داخل زندان هستن من خودم 3ماه باردار هستم پدر ندارم طلاق گرفتن از سه سالگی ام. مادرمم سن شون بالاست اجاره نشینم نمی تونم کرایه خونه بدم دوماه. درحال حاضر سرکارم نمیتونم برم باتوجه با شرایط به وجود امده . برای شرایط پابند یا بند باز یا نیمه باز یا عفو که همسرم بیان برن سرکار حداقل خرجی خونه تنها سرپرست من همسرم هستن با این وضعیت بد اقتصادی باید چیکار کنم یا اگ رئیس زندان موافقت نکردن راهی نیس دیگ ای نیس نیاز به راهنمایی دارم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.شوهرتون ازطریق مددکاری باید درخواست بدن.خودتونم میتونید به اجرای احکام رفته ووضعیتتون رو برای قاضی اجرا کتبی شرح دهید بی تاثیر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق زندان یا اجرای احکام می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق زندان یا اجرای احکام می توانید درخواست خود را پیگیری کنید بهتر است خود شما حضورا از قاضی دادگاه درخواست کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هم‌زمان از طریق اجرای احکام و زندان پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درخواست خود را از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به اجرای احکام یا زندان از طریق زندان موضوع را پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ با مراجعه به دادستانی و درخواست شرح ماوقع از وضعیت خودتان یا تقاضای همسرتان از داخل زندان جهت طرح در شورای طبقه بندی زندان پس از موافقت قاضی اجرای احکام حسب مورد مساعدت یکی از دو مورد انجام خواهد شد.