مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مرخصی (پابند) و درخواست عفو و بخشش

سلام
اینجانب بعلت ضرب و شتم عمدی وپرداخت دیه به مدت شش ماه ویک روز محکوم به حبس شدم واین مدت حبس به پابند الکترونیکی تعغیر پیدا کرده والآن مدت بیش ازیک ماه پابند دارم خواستم راهنمایی بفرمایید به چه صورت میتونم مرخصی بگیرم وبعد تقاضای عفو و بخشش کنم ضمنا دیه را کامل پرداخت کردم ممنونم از راهنمایی حضرتعالی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید درخواست موجه خودرا از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با درود مستحضر باشید درخواست خودرا از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خواست خود را کتبا به اجرای احکام ارایه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای خود را کتبا به اجرای احکام ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اجرای احکام مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست عفو موردی را به دادیار ناظر زندان ارائه بدهید و بعد از گذشت 1/3 از مدت مجازات ، میتوانید درخواست آزادی مشروط ، تعلیق مجازات را به قاضی اجرا احکام مطرح نمایید و

حسین جهانگیری

جناب آقای حسین جهانگیری :

سلام وقت بخیر. خواسته تون رو مکتوب کرده و به اجرا احکام مربوطه ارائه دهید و تا مشخص شدن نتیجه پیگیر باشید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اجرای احکام مربوطه موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اجرای احکام مربوطه موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. درخواست کتبی خود مبنی بر عفو را به قاضی ناظر زندان تحویل دهید تاپس از بررسی و داشتن شرایط بهره مندی در کمیسیون مطرح گردد. در خصوص مرخصی نیز باید درخواست کتبی خود مبنی بر مرخصی را ب قاضی اجرا احکام تحویل دهید. توجه داشته باشید جهت مرخصی باید دلیل موجه و قابل قبول داشته باشید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر دیه راپرداخت کرده اید بارضایت شاکی رابگیرید ویا تقاضای تخفیف وعفو ویاآزادی مشروط بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید درخواست خود را به قاضی اجرای احکام تقدیم کنید و ضامن هم داشته باشید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
درخواست خود را از طریق اجرای احکام پیگیری نمایبد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

طی لایحه تخصصی اقدام نمایید