مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن آپارتمان توسط یکی از وراث چه جرمی دارد وآیا میتوانم آپارتمان را بابت مهریه طلب کنم?

باسلام. آپارتمان در کرج واقع شده و قولنامه ای هست. و محل زندگی بنده قبل از فوت شوهرم در سال 96در گیلان بوده و درسال 1400ازدواج کرده ام .از شوهر فوت شده یک دختر دارم و از آپارتمان سهم دارد و مادرشوهرم هم سهم دارد. از سال 96که شوهرم فوت شده منزل را اجاره داده اند و هیچ مبلغی را از اجاره به من و فرزندم پرداخت نکرده اند و می‌گویند که اجاره را به حساب فرزندم برای آینده اش واریز کرده اند.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت می توانید نسبت به مهرو موم و تقسیم ترکه اقدام نمایید ضمن آنکه اجرت المثل نیز قابل مطالبه می باشد

یک وکیل

انتقال مال غیر شکایت کنید و مطالبه اجرت المثل دادخواست مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آنها حق ندارد برای سهم الارث شما تصمیم بگیرند شما انحصار وراثت کنید و مهر موم ترکه و تقسیم آنرا بخواهید اجرهالمثل این سالها هم قابل مطالبه هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

آنها حق اجاره دادن ندارند با توجه به اینکه شما هم ارث می برید دادخواست تقاضای تقسیم ترکه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا باید برای انحصار وراثت اقدام کنید سپس درخواست مهر و موم و تقسیم ترکه دهید