مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسان چقدر هس؟

سلام. بنده 2 روز پیش در خیابان که راه میرفتم ناگهان در جلو یک ماشین یک گربه ای را میزنه و ماشین پشت سر او ترمز می‌کنه و در واقع دو ماشین جلویی من ترمز گرفتن در لاین چپ ومن از پشت به ماشین جلویی زدم و او هم به ماشین جلویی خود در حالی که ن چراغ قرمز بودن سرعت گیرن بریده افسر مقصر هر 2 ماشین رو منو نوشت آیا این کار افسر درست بوده یا باید شکایت کنم؟

و همچنین هزینه کارشناسان چقدر هس؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراض دارید میتوانید ثبت نمایید تا مجدد بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت داشتن وقت اعتراض می توان نسبت به آن اعتراض نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت میتوانید اعتراض کنید تا توسط هیات کارشناسی بررسی مجدد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه را دادگاه براساس تعرفه تعیین می‌کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض نمایید
بر طبق تعرفه می باشد