مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق کارشناسی

سلام همسایه ای دارم که مدام در پی اذیت کردن هست . گفته بود من با ماشین زدم بهش و فرار کردم . در کلانتری گفته بود که آویزان ماشین شده همسایه ها آمده اند. و وساطتت کرده پایین امده . پزشک قانونی هم رفته بوده و شاهد هم زن و بچه هاش بودن البته گفته بودن که صحنه تصادف را ندیده اند . کارشناس هم قبول کرده بود . با اعتراض من کارشناس سه نفره 50 به 50 هر دو را مقصر اعلام کردن نسبت به همدیگه . الان هزینه کارشناسی3/300 و کنده شدن برف پاکن و کاپوت ماشین و جلو پنجره خسارتهای هست که من دیده ام .و شاکی نیم درصد دیه کامل . راهنمایی میخواستم ببینم .1.نسبت به گزارش های که ضد و نقیض گفته .2. در گزارش اولیه راهنمایی و رانندگی بخاطر عدم عدله کافی کروکی نکشیده اند . و قبول نکردن . ایا قاضی حق را به کدام طرف میدهد و خسارت به چه صورت باید پرداخت شود . ممنون

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

سلام. هیچ کس نمیتواند تصمیم قاضی را پیش بینی کند ولی درصورتی که رای علیه شما صادر شد، حتما اعتراض کنید. پزشکی قانونی، نظریه کارشناس هیچ کدام از جمله دلایل محسوب نشده و صرفا اماره قضایی هستن لذا میشود ان هارا نقض کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر دادگاه محترم که قابل پیش‌بینی نمی‌باشد اما محکوم علیه مسئول پرداخت هزینه‌ها می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هزینه تخریب عمدی خودروی شما جای خود، دیه نیم درصدی وی هم جای خود

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

به صورت صحیح دفاع کنید قاضی از طرفین و دعوا شناختی ندارد و با توضیحات دو طرف رای را خواهد داد.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام تصادف به صرف شاهد نیست بلکه باید صحنه تصادف دوربین و کروکی تنظیم بشه پس دراین خصوص شکایت اشتباهه
نهایت میتونستن شکایت تخریب کنند با شاهد شاید به نتیجه می‌رسیدند
و آسیب وارد شده به ایشون ممکنه از طریق دیگری بوده باشه مثلا ضرب و جرح لذا هراسیده نشات گرفته ازتصادف نیست اینجاهم بررسی به شکایت ایشون اشتباهه و باید شکایت ضرب و جرح مطرح می‌کردند
درنتیجه مطرح کردن صادف بااین تفسیری کخ شما دارید صحیح نیست

حال که شکایتی رخ داده و مسیری طی شده شما هم چنانچه مدعی هستی درآن تاریخ تصادفی رخ نداده و شما اینکار انجام ندادی شهود معرفی کنید و شاهد درشاهد باعث میشه تساقط ادله رخ بده