مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق مشروط

سلام همسر من یه وکالت طلاق از من گرفتن که در متن اون اینطوری نوشته شده:(اجرای این وکالتنامه مشروط به ابراء ذمه کردن زوجه از کلیه صداق ناشی از سند نکاحیه و کلیه حق و حقوقات خود اعم از جهیزیه و نفقه و تنصیف نحله و اجرت المثل و غیره که بر عهده زوج است میباشد)
سوالم اینه همسر من میتونه مهریه و اش رو اجرا بزاره و چندین ماه از من مهریه بگیره و بعد باقی مانده مهریه رو ابرا کنه و بعد با وکالتی که از من داره،وکیل بگیره و طلاق بگیره؟یا اینکه اگر مهریه اش رو اجرا بزاره و مقداری از مهریه اش رو بگیره،دیگه وکالتنامه باطل و بدون استفاده میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر زوجه میتواند هر تعداد از مهریه را بگیرید و بقیه را بذل کند . با وکالتنامه طلاق بگیررد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

این وکالتنامه در خصوص ابرا مهریه نیست بلکه تنها در زمانی که خانم درخواست طلاق می دهد نمی تواند همزمان مهریه را هم مطالبه کند و باید آن را ابرا کند ولی قبلش نی تواند هر مقدار از مهریه را که خواست بگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه میتواند مقداری از مهریه را بگیرد و بعد اقدام به استفاده از وکالت کند و در مورد بقیه مهریه میتواند ابرا کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام به نظر بنده همسر شما اگر بخواهد از این وکالتنامه استفاده کند و طلاق بگیرد نیازی نیست شما مهریه بپردازید اما شاید همسر شما نخواهد طلاق بگیرد و بخواهد به زندگی مشترک ادامه دهند در اینجا اگر مهریه را مطالبه نماید شما باید بپردازید اما نکته حائز اهمیت البته باز هم به نظر اینجانب اگر ایشان بعداً بخواهد طلاق بگیرد می بایست مهره هایی را که دریافت کرده اند را به شما بپردازند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است قبل از اجرای طلاق مهریه را مطالبه و از اموال شما برداشت کند. بهتر است فعلا مالی به صورت رسمی به نام شما نباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرط انجام وکالت ابرا کلیه مهریه است نه بخشی از ان مگر شما با ان موافق باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ زوجه میتواند با وکالتنامه طلاق بگیرد و هر تعداد از مهریه را بگیرید و بقیه را بذل نماید.