مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام من امروز حساب های بانکیم مسدود شدن
وارد سایت eers هم که میشم میزنه کاربر ثبت نشده است
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سایت شلوغ است در ساعات کم ترافیک مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بین 2 تا 10 روز زمان میبرد تا اطلاعات شما در این سایت بارگذاری شود بعد از دو هفته مراجعه به سایت را مجددا انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص خدمت شما عرض کنم میبایست مجددا اقدام نمایید گاهی سایت دچار اختلال می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما اطلاعات را وارد کردید چند روز منتظر بمانید تا بارگزاری شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چند روز تامل بفرمایید مجدد به سایت مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و سپس وارد سایت شوید و اطلاعات خود را وارد کنید.
برای ورود به سایت باید چند روز صبر کنید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام به شعبه بانک مربوطه مراجعه کنید تا علت مسدودی را بگویند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود حاضر شده و از خویش دفاع نمایید
حضوری پيگير ماجرا شوید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ اگر اطلاعات حساب بانکی تان در درگاه‌ های جعلی (فیشینگ) وارد شده و جهت پولشویی و کلاهبرداری استفاده شده باشد یا اینکه فردی با داشتن شماره کارت شما قصد برداشت از حسابتان را داشته که با وارد کردن اشتباه رمز دوم کارت باعث مسدودی می شود و یا اگر ضامن وامی شده اید و فرد وام گیرنده اقساط خود را پرداخت نکند، حساب بانکی شما مسدود می‌شود.
پس به بانک مراجعه کنید و مرجع مسدودی را مطلع و پیگیری نمایید.