مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به آموزش و پرورش

سلام
بنده کارمند یکی از نهاد های انقلاب اسلامی هستم ، دارای 9 سال سابقه کار رسمی و 36 سال سن ، آیا امکان انتقال بنده به آموزش و پرورش وجود دارد یا نه ؟
شنیده بودم که نهاد ما جزء نهاد های مستثنی شده قانون 115 خدمات کشوری است ... با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید هر دو ارگان موافقت لازم را بعمل آورند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید هر دو ارگان موافقت لازم را بعمل آورند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بعنوان مدرس رشته های مرتبط با کسب موافقت هر دو ارگان میتوانید منتقل شوید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت موافقت هردو سازمان امکان پذیر است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید