مشاوره حقوقی رایگان - ثنا فرد فوت شده

با سلام. همسرم آذر1400 فوت کردند، برادر شوهرم فروردین 1401 شماره تلفن سامانه ثنا همسر مرحومم را ویرایش کردند، من تازه متوجه شدم همسرم ثنا داشتند، آیا کار برادر شوهرم جرم است و باتوجه به اینکه من اطلاعی از ابلاغیه ها و اطلاعات سامانه ندارم و در حال حاضر دسترسی به اطلاعات ثنا همسرم تنها به دست برادرش هست، من میتونم شکایت کنم؟ چطور و به کجا؟ و با توجه به اینکه همسرم بعد فوت همه اموالش دست برادرش هست و حتی ماشین زیرپاش به نام برادرشه و هیچ چیزی برای من و فرزندم نگذاشته و من مهریه را اجرا گذاشتم حالا برای اینکه بدونم اموالی به نام داره چطور به اطلاعات داخل سامانه دسترسی پیدا کنم؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام اگر شما به اداره ثبت احوال فوتی را اعلام کرده باشید دیگر سامانه ثنا برای همسر شما فعال نمی‌باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،، به اداره ثبت احوال اعلام فوتی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب از طریق ثبت احوال پیگیری کنید