مشاوره حقوقی رایگان - ثنا متوفی

سلام خسته نباشید بنده برادرم 3 سال هست فوت شده. در این مدت چندین بار پیامک ابلاغیه آمده ولی ما نمی‌توانیم داخل برای مشاهده ابلاغیه سامانه ثنا شویم. چکار باید کرد

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ارایه مدارک فرد فوت شده ،ثنا شخص فوت شده را ویرایش نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با گواهی انحصار ورثه یکی از ورثه با گوشی آن مدحوم بره دفتر الکترونیک قضایی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی رجوع کنید
حضوری پيگير ماجرا شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید رمز شخصی برادرتان را پیدا کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید اما اگر کدملی وی باطل شده باشد در هر پرونده ای که بوده باید وراث اقدام کنند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

طبیعتا وقتی شخصی فئت میشود تمامی اوراق قضایی باید به ورثه ابلاغ شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام به دفاتر قضایی مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به دادگاه فوت ایشان را اطلاع دهید تا دیگر برای مرحوم ابلاغیه صادر نگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به شعبه مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید و وقتی شخصی خود می کند باید به طرفیت وراث دادخواست داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به دادگاه مربوطه مراجعه و فوت را اطلاع دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری نمایید.

یک وکیل :

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
به دفتر خدمات قضايي مراجعه كنيد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید رمز شخصی برادرتان را پیدا کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به مرجع قضايي اطلاع دهيد كه فوت شده اند

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،چنانچه گوشی مرحوم نزد شماست،فراموشی رمز بزنید ووارد ثنا شده وپس از اطلاع به شعبه مربوطه فوت وی را اطلاع دهید