مشاوره حقوقی رایگان - اخذ چک از کارمند بدون درج در قرارداد و یا تحویل رسید

با سلام
من در شرکتی حدودا 5 ساله که کار میکنم و کارمند هم هستم. امروز به ما اعلام کردند که تا قبل از پایان قرارداد جاری باید چکی به مبلغ 50 برابر حقوق ماهیانه ام به شرکت بدم. شرکت گفته چک باید به تاریخ 2 ماه دیگه باشه و در وجه حامل! بدون درج عنوان ضمانت در چک و بدون اینکه رسید تحویل بدهند. همچنین در قرارداد هم اصلا عنوان نخواهد شد که چکی از من گرفته شده.
اول اینکه این کار اصلا قانونی است؟ و شرکت میتونه این درخواست رو داشته باشه؟
دوم اینکه گفتند هرکی چک نده هفته ی دیگه با اتمام قرارداد اخراج میشود. حال بنده را راهنمایی کنید تا چه کنیم؟

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

با سلام اينكه اين امر قانوني است يا خير اهميتي ندارد وليكن اگر شما همچين چكي به شركت بدهيد تبعات خيلي بدي در انتظارتان خواهد بود