مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن در اینستاگرام

سلام علیکم .
متاسفانه در اینستاگرام شخصی با پیج فیک تهمت هایی به بنده زده و با استوری کردن عکسم بنده را داعشی خطاب کرده است.سوال من اینست با توجه به فیک بودن پیج آیا پلیس فتا می تواند ایشان را شناسایی کند؟مجازات این عمل ایشان طبق قانون چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکانپذیر است و مجازات کیفری دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید می توانید وکیل بگیرید تماس بگیرید و فورا این پرونده پیگیری خواهد شد جرایمی که در فضای مجازی شکل می گیرد تحت شرایطی قابل پیگیری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرایمی که در فضای مجازی شکل می گیرد تحت شرایطی قابل پیگیری است شکایت کنید قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.