مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

من 26 سالم هست و متوجه شدم مادرم در فضای اجتماعی با آقایی رابطه دارند عکس های نا مناسبی میفرستن و همچنین عکس های منو میفرستن یا وقتی در حال مطالعه هستم یواشکی از من عکس گرفتن و فرستادن و صحبت های جنسی راجع به من میکنن و من اینارو اتفاقی تو گوشیشون دیدم از پدرم جدا نشدن اما دچار افسردگی هستن چکار میتونم بکنم احساس امنیت ندارم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید از مادرتون بابت افشای عکس شخصی شما شکایت کنید همینطور از مردی که با ایشان در رابطه است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید علیه مادر به جرم انتشار عکس خصوصی شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است با 123اورزانس اجتماعی تماس بگیرید تا به شما کمک کنند و یا می توانید علیه مادر به جرم انتشار عکس خصوصی شکایت نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق موضوع وجود دارد
تماس بگيريد