مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر

با سلام ، حضانت من دست مادرم هستش و پدرم فوت کرده است پسر هستم با سن 17 سال . برای شکایت از مادرم به جرم ارتباط با فرد دیگردی شکایت کنم ؟ از روی پرینت تماس ها و پیامک ها کاملاً میشه متوجه این موضوع شد و یکبار هم خودم با چشمانم دیدم ولی به روی مادرم نیاوردم تا در یک موقعیت خوب غافلگیرش کنم و اینکه نره مدارک موجود رو پاک کنه ، و سئوال بعدی این است که در کودکی من سه دنگ از خانه رو برای اینکه اگر من در 18 سالگی طالب دیه پدرم باشم به من برسد رو میتوانم زودتر از موعود درخواست کنم طوری نباشه که با شکایت من مادرم اقدام به فروش خانه کند چون خانه سند ندارد و قول نامه ای هستش . ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما در حال حاضر از مدار حضانت خارج شده اید ، برای اقدامات لازم برای اخذ حکم رشد اقدام نمایید در غیر اینصورت باید تا 18 سالگی صبر کنید
در مورد مادرتان موضوع را با اورژانس اجتماعی در میان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حال حاضر نیز مادرتان رابطه دارد می توانید در زمانی که هر دو در یک جا هستند با 110 تماس بگیرید و گزارش دهید.
یا از طریق دادستان موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر موضوع شکایت کیفری علیه مادرتان را منتفی بدانید چرا که صرفا پدر برای دختر و زوجین علیه یکدیگر می‌توانند رابطه نامشروع را مطرح کنند و شکایت شما در صورت طرح شدن رد می‌شود ول نکنه بعدی اینکه با توجه به کم بودن سن شما بهتر است مشاوره هماهنگ کنید چه تلفنی چه حضوری تا راه حل خدمت شما ارائه گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا حضانت برای شما منتفی است ثانیا آبروی مادرت را نبر که آبروی خودت هم می‌ره شاید عقد کردند ثالثا دادخواست صدور حکم رشد بده بعد که حکم رشد گرفتی سه دانگ خودت را بفروش و جایی دیگه خونه بگیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است در این خصوص بیشتر تامل کنید ولی در هر صورت میتوانید با پلیس تماس بگیرید و نسبت به این قضیه پیگیری لازم و تعقیب قضایی ترتیب دهید.