مشاوره حقوقی رایگان - مسافرکشی با پایه 3

سلام وقت بخیر. همسرم با گواهینامه ی پایه 3 مسافر کشی می‌کرد، تصادف کرده و هم مسافر و هم خودش آسیب دیدن ،
الان که به خاطر هزینه ها دادسرا نامه دادن که 50 درصد از دیه را علی‌الحساب دریافت کنن
بیمه گفتن دیه به ایشون تعلق نمی گیره خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید که چیکار کنیم شدیدا مقروض هستیم،
وآیا به مسافر دیه تعلق می گیره؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله اصولا بیمه قبول نمی‌کند امکان مطالبه از صندوق وجود دارد