مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز با زور

سلام. م. ساعت 11 شب از سر کار میومد وایستاد که تاکسی بگیره تاکسی گیرش نیومد داخل پیاده رو میرفت که یه ماشین بوق میزنه که بیاسوار شو داخل ماشین راننده و دستش بود محمد هم سوار شد و فکر کرد اون یکی هم مسافر اول گفت تا در خونتون میرم ولی بعد گفت من مسیرم به یه جایی دیگه هست م. هم پول نداشت و زنگ زد به باباش که پول بیاره دم در براش ولی اونا مسیر رو عوض کردن ورفتن داخل بیابان و با زور با چاقو و تهدید کردن به م. تجاوز کردن و سه روز میگزرد چه پیشنهادی میدهید باید چکار کرد و حکم آن ها چیست

پاسخ ها :

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

حتما تماس بگیرید تا مشاوره دقیق بشوید تا زمان طرح شکایت نگذرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هرچه سریعتر طرح شکایت شود
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ اگر تجاوز و زنا از طریق اغفال و فریب و ترساندن زن یا شخص نابالغ باشد حتی اگر وی با این ترساند تسلیم بشود و تن به این کار بدهد باز هم تجاوز به عنف است و مجازات آن اعدام است متاسفانه در یک پرونده ای زن با چاقو تهدید شده و از ترس رضایت به این عمل داده، اما باز هم باید گفت این عمل تجاوز است تجاوز به زور و یا عنف از مواردی است که در قانون تحت عنوان حدود برای آن تعیین مجازات اعدام شده است لازم است بدانیم که در اینجا حتی بیهوش کردن و ترساندن فرد نیز در حکم تجاوز است و مجازات آن اعدام است حتی اگر فرد از قبل با رضایت خود حاضر به زنا بوده است اما بعدا مخالفت کرده باشد و طرف مقابل وی را مجبور به این کار کند یا بیهوش کند در اینجا هم زنای به عنف است و مجازات آن در صورت اثبات اعدام است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد