مشاوره حقوقی رایگان - حکم تجاوز جنسی

سلام
اگه دختری با پسری بوده و خودش سوار ماشین شده و دختر گول خورده و رفته با پسر به جایی که کسی نبوده و در آن جا به دختر تجاوز شده باشه و شاهدی هم نبوده و ضرب و شتم هم صورت نگرفته و دختر روز بعد شکایت کرده و پسر هم میگوید خودش خواسته و دخترم میگه به زور بوده حکم دادگاه چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از طریق گزارش پزشکی قانونی مشخص شود که عنف و اکراه بوده به مجازات تجاوز به عنف محکوم می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت باشد تجاوز محسوب نمی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
اینکه با رضایت دختر خودش رفته اذن به رابطه نامشروع نمیده.
اگه خود رابطه به زور بوده آثار این تجاوز به زور تا چند روز بعد از تجاوز مشخص است و پزشک قانونی اون رو مشخص می کنه.
اینکه دخول صورت گرفته و تا چه حد بوده و به زور بوده یا رضایت هم پزشک قانونی مشخص می کنه.
اگر بکارت از بین رفته در این جریان چه با رضایت و چه بدون رضایت خب ارش البکاره ثابت است و پسر باید بپردازه.
برای بقیه رابطه هم طرفین مجازات رو با باید متحمل بشن.
اونی که اقرار کنه حد بر اون فقط جاری میشه.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باید با راهنمایی وکیل پرونده را پیگیری نمایید چنانچه درپزشکی قانونی آثار تجاوز مشخص شود تجاوز به عنف بوده و اعدام

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دختر می‌بایست اثبات نماید پزشکی قانونی در اینجا کمک می‌کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما خودخواسته سوار ماشین شدید و میل به موضوع داشتید لذا تجاوز به عنف مشکل به نظر می‌رسد در هر حال جرم انجام گرفته مشمول مجازات تا 99 ضربه شلاق می‌باشد در صورت احراز