مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

با سلام
وقت همگی بخیر
یک ماشین معامله کردم و مبلغ معامله 70میلیون بود که 65تومن اون رو کارت کشیدم و 5تومن دیگه رو نقدی دادم اما در قولنامه کل مبلغ رو کارت کش زدم
حالا برا انتقال سند که رفتم فروشنده میگه 5تومن دیگه هم بریز چون تو 65کارت کشیدی و 5تومن نقدی رو قبول نداره این در حالیه که قولنامه رو امضا زده و شهود هم یک نفر امضا کرده .(به من میگه نمیتونی ثابت کنی .گفتم من قولنامه دارم و امضای شما و شهود رو دارم میگه نه من قبول نمیکنم باید پول بدی )
حالا من برای انتقال سند و پلاک باید چکار کنم
با تشکر فراوان.
ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
دادخواست الزام باید بدهید و قولنامه و شهادت شهود را به عنوان ادله خود معرفی کنید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام دادخواست الزام به تنظیم سند طرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید به تمام مستندات از جمله شهادت شهود استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای 5 تومان الباقی باید رسید یا شاهد داشته باشید