مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

خرید‌ ماشین‌ قولنامه‌ای‌ که‌ فروشنده هیچ مدارکی نداره و خریدار با ماشین تصادف کرده و ماشین در پارکینگ قرار دارد که یک توقیف قرار دارد و فرو شنده هیچ مدارکی ارائه نمی نماید چه کار باید کرد تا ماشین را بشه ازاد کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما با اثبات مالکیت خود و مبایعه نامه مذکور می توانید از طریق مراجع ذیصلاح پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید از مالک ماشین وکالت داشته باشید یا اینکه از دادگاه حکم داشته باشید.
در غیر این صورت نمی توانید کاری بکنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید