مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو قولنامه ای

سلام ماشین قولنامه کردیم و80 درصد پول برای او انتقال دادم طرف صاحب اصلی ماشین نیست ومدارک به نام اون نیست میگه قولنامه دارد
کارت و بیمه نامه به من داد وفردا برگ سبز می آورد و مابقی مبلغ ماشین چک دادم برای برج 3 سال آینده لطفا بقیه فرایند باید چه کار کنم ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بقیه فرآیند بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخصیمالک خودرو است سند به نام اوست و وکالت‌نامه دارد و ماشین پلاکش توقیف نیست دستور قضایی رویش ندارد خریداری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شماست و طرفین ملزم به اجرای تعهدات هستند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام یک اظهارنامه بدهین به مالک اصلی و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه مالک خودرو

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام نسبت به چنین معاملاتی می بایست احتیاط لازم را به عمل می آوردید. شما طی یک اظهارنامه مطابق قرارداد در صورت عدم شرط خاصی برای انتقال سند. ایشان و صاحب سند اصلی را الزام به انتقال سند کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اگر قولنامه ایشان را روئیت نکردید ابتدا از مالکیت فروشنده اطمینان حاصل نمایید.