مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. اينجانب حکم طلاق به نفع من صادر و در تجدید نظر استان تایید شده و در حکم به احکام‌ جداگانه در خصوص نفقه که در حال حاضر پرداخت میکنم و در سال 98به پرداخت مهریه محکوم شدم ولی تاحالا خانم دنبال اجرا نرفته اگه مهریه رو به اجرا بگذاره و من نتونستم پرداخت کنم زندانی میشم یا نه البته کارگر بخش خصوصی هستم و توان پرداخت مهریه یکجا و نقد رو ندارم ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید مهریه را به صورت اقساط بپردازد اما اگر اقساط را نیز نپردازید جلب خواهید شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درصورت اقدام به اجرا گذاشتن مهریه شما دادخواست اعسار دهید تا بطور اقساطی انرا پداخت کنید در صورت عدم پرداخت اقساط جلب میشوید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درصورت مطالبه مهریه می توانید دادخواست اعسار از پرداخت یکجای محکوم به بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ بمحض درخواست صدور اجرائیه مطالبه مهریه که منجر به رأی قطعی شده است اجرائیه برای شما ابلاغ میگردد ظرف مدت یکماه مهلت دارید دادخواست اعسار را ثبت و پیگیری نمایید و در خصوص این موضوع نگران نباشیدجلب منتفی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به مهریه دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی مهریه را پرداخت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اجراییه صادر شود میتوانید دادخواست اعسار بدهید تا قسط بندی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت جلوگیری از حبس بايد دادخواست اعسار بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از زمان صدور اجرائیه یکماه فرصت اعتراض باقی است
چنان‌چه فرصت باقی است و توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بر صورت درخواست اجرا شما میتوانید دادخواست اعسار مطرح نمایید در غیر این صورت جلب می شوید