مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت در شهرداری

سلام من 2بار به صورت داوطلب بسیجی اعزام شدم یک بار سال 66 و یک بار پاییز 67 که هر با 4/5 ماه جبهه بودم که مجموعا 8 ماه و خورده ای میشه الان که 11 ساله در شهرداری هستم آیا میشه استخدام رسمی بشم البته الان حجمی هستم چون میگن باید 6 ماه داشته باشی ولی من یه مقدارش بعد قطعنامه میخواستم راهنمایی بشم یا اگه وکیلی هست تو مشهد پیگیر کارم بشه و امیدی هست اطلاع بدین الان بچه ها دارن از این قانون استفاده میکنن و رسمی میشن من که خودم جبهه بودم و 11 سال سابقه دارم نمیتونم استفاده کنم آخه این چه قانونیه لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست این موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛ از ارگان مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با داشتن شرایط و قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی درخواست دهید تا در اولویت بعدی قرار گیرید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

از آرگان مربوطه پیگیری نمائید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توانید وکیل دادگستری اختیار نمایید، امکان پیگیری وجود دارد