مشاوره حقوقی رایگان - تعهد گشت ارشاد تو ماشین

سلام وقت شما بخیر من خیلی نگرانم و یک اتفاقی پیش اومده که الان نمیدونم چطوریه ایا امکانش هست به دادسرا احضار بشیم یا به خانواده اطلاع داده بشه یا سوپیشینه حساب بشه واقعا ممنون میشم جواب منو بدین من دوروز قبل توی پارک تبریز با دوست پسرم حالتی بود که رفته باشیم پیکنیک و نهار میخوردیم و ایشون دراز کشیده بودن روی دستشون و اینم بگم هیچ کاریم نمیکردیم و لباس و حجاب منم مشکلی نداشت اصلا که یهو ماشین گشت اومد با دوتا خانوم یه پلیس و سربازم راننده بود برگشتن و پایین اومدن نسبتتون چیه و من کاملا ساکت شم دوست پسرم گفت دختر خالمه و خانوما شروع کردن باید خانواده ثابت کنن تماس بگیرین دوست پسرم گفت تماس میگرم مشکلی نیس که پلیس گفت نه بیاید فقط تعهد بدین تو ماشین و روی دوتا بگره که نزاشتن بخونم کد ملی اسم و فامیلی و اسم پدر ادرس و محل تولد گرفتن و امضا گفتن بزنیدالان نمیدونم این دوتا برگه اصلا چی بود و چه حکمی برای ما صادر کردن و رفتن امکانش هست سو پیشینه حساب بشه برای دانشگاه و استخدامی یا هرچی و ایا اطلاعی بدن و مارو احضار کنن دادگاه یا دادسرا؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

حق چنین کاری نداشته اند ونگران نباشید مشکلی نیست

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

شما اصلا نباید امضا می کردین ولی صرفا تذکر کتبی بوده ثبت میشه ولی برای دفعه بعد به خانوادتون اطلاع و اعلام جرم خواهد شد واگر بالای 18 باشید سو پیشینه